SEMPRE HI HA UNA MANERA DE FER-HO MILLOR TOT

 

Amb aquest lema neix QMA CONSULTING, una empresa amb una visió i uns valors innovadors.

Volem ser creatius, volem trobar solucions imaginatives als problemes del dia a dia, volem adaptar-nos a l’entorn i reinventar l’empresa contínuament. Ser una empresa que aprèn.

Volem ajudar a les empreses a afegir valor a les seves activitats i així poder conquerir nous mercats i fidelitzar als clients actuals

Creiem que és temps de microempreses i unitats autònomes de col·laboració. Amb aquest concepte de xarxa es pot oferir un servei més flexible, més personalitzat, de tracte directe amb el client i amb uns costos molt inferiors als de les empreses que tenen una gran estructura, el que implica molt poca flexibilitat i alts costos que després es traslladen al preu del servei.

Des de el punt de vista anterior, cal tindre en compte que l’organització de les activitats de tota índole mitjançant xarxes és una realitat que va molt més enllà de l’àmbit professional i és ja un fet social que no es pot obviar. Aquest entorn demanda especial èmfasi en “col·laboració, connectivitat i innovació”. És per això que tenim una xarxa de contactes per tal d’assegurar la viabilitat de qualsevol projecte que es pugui ficar en marxa.

Aquesta realitat porta a un enfocament d’una empresa contínuament adaptant-se i retroalimentant-se amb la informació dels CLIENTS i la SOCIETAT, que formen part de la mateixa essència del nostre projecte i són la base de la innovació que marcarà la nostra evolució cap al futur.